tiistai 31. maaliskuuta 2009

tänään oli se päivä, jolloin pari viikkoa sitten olleen työhaastattelun tulos selvisi.
vastaus oli ei, niin kuin olin ajatellutkin. voin vielä päästä sen haastattelun kautta toiseen työhön, mutta se tulee sitten jos tulee.

eilen olin eräässä toisessa työhaastattelussa, joka oli melko hauska ja rento tapahtuma. haastattelija oli ihana sinisilmäinen ja tummakiharainen nuori mies. ihana ihana! olen heikkona ihmisiin, joilla on luonnonkiharat, koska haaveilen lapsista, joilla olisi maailman suloisimmat luonnonkiharat. ja kun minun kiharat hiukseni yhdistyisi toisiin luonnonkiharoihin, tuloksena ei voisi olla mitään muuta kuin pieniä luonnonkiharoita päitä!


tänään kun heräsin ja katsoin käsiäni, joista pisteiden punoitus on lähtenyt aika paljon jo pois ja tilalla on vain kuivia kohtia, huomasin kyynerpään vierellä yhden uuden pisteen. ajattelin että mitä jos daivobetillä rasvaamalla siirrän pisteitä toisiin paikkoihin. psorihan kun ei tällä parane, tietenkään. poistuu vain ehkä näkyvistä, miksei siis siirtyisi vain toiseen paikkaan!?

tänään säin pitkästä aikaa hyvällä omalla tunnolla suklaata! ja se oli hyvää!!! Niin hyvää!!!
Suklaa oli Fazerina Caramel!!! Ihana maku!

Taidan olla hyvällä tuulella! Tajusin tänään, että opinnäytettä on enää jäljellä muutama viikko. enkä stressaa edes raportista siten kuin viime vuonna stressasin muista koulujutuista! Ihana tunne! Ei stressiä vaikka teen suurinta koulutyötä neljään vuoteen!!
Tuntuu, että voin tehdä sen verran kuin osaan ja pyrkiä hyvään tulokseen ja sitten tämä on ohi! Neljän vuoden uurastus on ohi ja pääsen muuttamaan!!!!!

Ei kommentteja: