lauantai 12. heinäkuuta 2008

valohoito rules!!

hei taas. valohoitoja on nyt takana hieman yli puolet ja kädet ovat ihanan pehmeät ja TERVEEN näköiset!! ja rusketus on mukava lisä! näytän niin kauniilta taas! jalat ovat vieläkin punaisia pisteitä täynnä.. tai ei täynnä, jos vertaa siihen mitä ne ennen valohoitoa olivat. mutta säärissä on vielä läikkiä ja jalkapöydässä on isoimmat ja pisimpään iholla olleet läikät. jalkapöydissä olevasta läiskästä on otettu joskus 10v sitten koepala ja silloin tuloksissa luki että se on ekseema. se onkin hieman erinäköistä ja hieman eritavalla käyttäytyvää kuin muut läiskät, eikä valohoito olekaan niihin vaikuttanut aivan yhtä hyvin kuin esim. kyynärpäissä oleviin paksuihin läiskiin!!

kyynerpäissä olevat läiskätkin ovat jo melkein kadonneet! tuntuu niin kivalta ajatella että pelkkä valo auttaa näin hyvin. lääkäri suositteli minulle samaan aikaan daivonex-rasvaa, mutta päätin kokeilla pelkkää valohoitoa. halusin tietää auttaako pelkkä valohoito ja halusin tietää miten nopeasti valo pisteet voisi poistaa.

käyn siis kolmesti viikossa valohoidossa ja viimeisin aika jonka valoa sain oli 55 sekuntia. viimeisin aika oli tosi aikaisin aamulla ja olin hieman kiukkuinen ja väsynyt kun seisoin kopissa odottamassa valoa. sitten kun hoitaja laittoi valot päälle ja valo tuntui nopeasti lämpimänä iholla, kaikki kiukku ja ärtymys poistui. tosin tuntuu että muistan tämän kesän vain näistä valohoidoista. tuntuu että ravaan siellä koko ajan. onneksi asun vain 15 minuutin kävelymatkan päässä hoitopaikasta ja hoitokerrat ovat niin nopeita!

Ei kommentteja: