sunnuntai 3. elokuuta 2008

kuviaa

tässä vielä kuvia ihanasta terveestä ihostani!!
muutamia pisteitä kyynärpäissä. jaloissa vielä parantumista odotettavissa

lääkärin sanojen mukaan "käsissä iho on jo ihon tasoista, enää vain pigmenttivirheitä."



kuvissa siis oikea käsi johon pisarapsori ilmestyi viime syksynä ja oikean käden kyynärpää, jossa on ollut varmaan yli 10 vuotta jatkuvasti läiskäpsoria. NYT TERVETTÄ IHOA all over!!

kuvissa iho näyttää hieman epätasaisemman väriseltä kuin jos sitä katsoo peilistä. tai sitten en vain huomaan itse sitä katsellessa noita värivirheitä. ne kun eivät ole mitään verrattuna siihen miltä käsi näytti keväällä, silloin kun psori oli pahimmillaan.
aikaisemmissa kirjoituksissani on joitakin kuvia. välistä puuttuu se hirvein vaihe. joka ei ikinä tule toistumaan, toivon niin. rusketuskin on ihan kiva lisä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olen lueskellut blogiasi läpi ja Paganon dieetti kuulostaa mielenkiintoiselta! Sain eilen diagnoosiksi lievän psorin ja hoidoksi daivobetia ja daivonexia. Sinänsä diagnoosi ei ollut mikään yllätys, koska olen tapellut atooppisen ihoni kanssa niin kauan kuin muistan.

Kokeilin viime vuonna "hyvähiilarista" ruokavaliota ja sekin tuntui parantavan ihoa aika paljon. Jätin siis pois mm. perunan, sokerin ja valkoiset jauhot. Perunasta luopuminen ei ollut konsti eikä mikään, mutta elämä ilman tomaattia ja paprikaa onkin sitten toinen juttu... Pitänee silti kokeilla. :)