sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

piu

ensi viikolla:

.juon joka päivä ihan tajuttomasti vettä
.kokeilen paganon suosittelemaa omenadieettiä (tai uusin yritykseni. oon yrittänyt jo ainakin kolme kertaa, mutta jossain päivän vaiheessa unohdan ja syön jotain.. yleensä salaattia, jotain kalaa ja järkyn määrän kurkkua ja kurpitsan siemeniä. tuntuu että elän salaatilla nykyään. no oon siihen myös ihan koukussa, aika samalla tavalla kuin ennen olin tomaattiin koukussa)

omenadieetti on siis paganon ohjeitten mukaan muistaakseni kai kolmen päivän puhdistautumisdieetti, jolloin syödään vain omenoita (tai lisänä vihanneksia tai muita hedelmiä jos tuntee kaipaavansa jotain lisuketta).
Sen pitäisi puhdistaa ja myrkkyjen pitäisi lähteä kehosta liikkeelle. Pagano suositteli, että koko ruokavalio aloitettaisiin tällä dieetillä, mutta siirryin silloin vaiheittain syömään kaikkea suotavaa. yritin olla ostamatta kaupassa muita tuotteita, kuin omenoita, mutta koska täällä missä opiskelen ei ole oikeastaan muuta huvia kuin ruokakaupassa käynti, unohdin senkin päätökseni. (joo.. oon aina hemmetin huonomuistinen. ja oon miettinyt et se voi myös liittyä tähän kaikkeen ja hyvien rasvojen puutteeseen)

.yritän olla ulkona joka päivä ainakin 10 min pidempään. tajusin etten ollut viime viikolla ulkona kuin sen aikaa kun kävelin koululle, eli noin viisi minuuttia, joka päivä. KAMALAA!! tuskin on kovin terveellistä olla aina sisällä ja hengittää pölyä.

tässä vielä kuva oikean käden kyynärpäästäni. edellisissä teksteissäni oli selitystä siitä kuinka kyynärpääni oli alkanut tervehtyä. kuvassa näkyy kyynärpäässäni (alapuolella) punainen alue. ennen ihottumaläiskä oli sinne asti hyvin hilseilevä ja kova, nyt viimeisen kuukauden aikana läiskä on pienentynyt todella nopeasti ja raja terveen ja ihottumaisen ihon välillä on alkanut tulla koko ajan epäselvemmäksi. tuntuu aika mahtavalta kun voi ajatella että ehkä kohta voi nähdä ensimmäisen kerran noin kymmeneen vuoteen kyynärpäänsä terveenä.

kuvasta näkyy myös käsivartenikin, huonosti tosin. sielläkin nuo tervettä ihoa punaisemmat alueet olivat vielä kuukausi sitten täynnä ihottumaa, nyt vain tuollaisia punaisempia. häiritseviä, mutta ei ainakaan täynnä hilseilevää ihottumaa.

jaloissani tervehtymistä ei ole näkynyt niin paljon kuin käsissä. tuntuu että kaikista koulukiireistä aiheutuva stressi haluaa välttämättä pahentaa jaloissani olevia pisteitä. plääh.äääääh. no kohta on onneksi kesä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Tosi kiva kuulla että psorisi on lähtenyt parantumaan!:) Mullakin psori ollut jo noin viisi vuotta, ja vihdoinkin löytänyt ratkaisun ruokavaliolla että psori pysyy poissa.. Kun vaan ei aina sortuisi syömään makeita ja rasvaisia ruokia;) ja tupakka on paheeni.. Aion kyllä nyt lopettaa:), ensimmäinen päivä menossa, koska todella aion päästä taas eroon tästä:) oli todella mukava lukea jonkun muunkin ajatuksia ja kokeiluja psorista! Hyvää kesän odotusta!:D