sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

kun tietää tekevänsä jotain oikein

en tiedä onko syynä aurinko, ruokavalio, aika vai mikä, mutta ihottumani on vähenemässä todella nopeasti. luultavasti kaikki vaikuttaa yhdessä ja mikä parasta, koska näen niin selvästi tervettä ihoa koko ajan lisää ja lisää, haluan kiihdyttää prosessia ja olla onnellinen ja vähentää stressaamista ja syödä paremmin ja jaksaa ulkoilla enemmän ja kaikkea muuta mukavaa.
tänään heräsin ja katsoin rannettani, jossa on ollut pieni läiskä, (noin sentin halkaisijaltaan) ja ihmettelin että katsonko varmasti oikeaa kättä. siinä oli enää vain kolme nuppineulanpään kokoista pistettä. iho punoittaa sillä kohdalla vielä mutta ihottumaa siinä on enää vain vähän.

käsistä ihottuma on siis eniten parantunut. muualle vartaloon on tullut pieniä pisteitä sinne tänne, mutta ne ovat myös parantuneet muutaman viikon kuluttua ilmestymisestä. hieman pelottaa se miksi niitä pisteitä tulee.. tai ehkä muutamat siiderit, viini ja liika sokeri selittää niitä.
en ole jaksanut vältellä kaikkea. hieman harmittaa, koska olin niin hyvin saanut karsittua sokerin pois. mutta yritän taas päästä siihen sokerittomaan olotilaan. päätin etten osta kaupasta mitään liian sokeripitoista, sitten ei tule syötyäkään vääriä aineita. nyt enää saan syödä kaapeistani kaikki sokeripahuudet pois!!
Eilen... ja viime viikolla, juhlin kavereiden synttäreitä, ja vähän jotain muutakin, joten nautin muutaman kulauksen alkoholia. haluaisin olla vapaa alkoholista, mutta opiskeluelämä on...

Jos paraneminen jatkuu näin nopeasti, kesällä käteni ovat pelkkää tervettä ihoa. ei läiskän läiskää. se ainakin on tavoitteeni. ostin taas paljon hedelmiä ja aion juoda taas paljon sitruunavettä, jos se puhdistaisi. ja aion olla juomatta alkoholia, ja syömättä karkkia. ja vietän paljon aikaa ulkona!!!

Ei kommentteja: