maanantai 28. huhtikuuta 2008

kutittaaaa...

miksi kutittaa, joka päivä. olin unohtanut tämän tunteen. pienenä ihottumiani kutitti paljon, nyt piiiiiiitkiiiin aikoihin, vuosiin kutinaa ei ole ollut. miksi se on nyt tullut takaisin?
äitini ja eräs ystäväni sanoi, että ehkä se tarkoittaa että ihottumat paranevat. ei kyllä siltä tunnu. kamalaaaa!!!
lisäsin tälle viikolle to do-listaan sen että menisin aikaisemmin nukkumaan kuin yleensä olen mennyt. aina aamuisin ihottumat näyttävät niin rauhallisen vaaleilta ja hyvin levänneiltä. ehkä sitä tilaa pitäisi siis antaa niille mahdollisimman paljon. mutta kun ei väsytä.. pakotanko itseni nukkumaan.

tänään pitkästä aikaa annoin läiskille hieman nuvisal-hoitoa. olen miettinyt jo monta päivää, että pitäisi alkaa joka päivä pitää nuvisalia jaloissa, että läiskät häviäisivät kesäksi.. olen siirtänyt ja siirtänyt sitä, ja tänään vihdoin päätin kestää sitä tervan hajua. mutta päätin myös palkita itseni karkilla ja jätskillä. ei kovin järkevää, mutta olin koko päivän miettinyt karkkia, karkkia. karkkia..KARKKIA!! ja ensimmäisen kerran kaupassa käydessäni tänään itsekurini piti enkä ostanut karkkia, joten palkitsin itseni siitäkin ja menin uudelleen kauppaan vain ostamaan karkkia. todella järkevää! loppujen lopuksi ne maistuivat ei niin hyviltä ja kamalan teollisilta. luulen että karkinhimo ei ihan heti tule takaisin.

omenadieetti onnistui viime viikolla jonkin verran edellisiä kertoja paremmin. olin melkein kaksi päivää melkein omenadieetillä. söin muistaakseni ensimmäisenä päivänä salaattia omenien lisäksi ja toisena päivänä lisäsin hieman muitakin ruoka-aineita. juon vieläkin liian vähän vettä ja en tiedä onko uudesta addiktiostani teehen jotain haittaa..
kunpa joku vain ohjaisi koko ajan, ettei tarvitsisi itse miettiä, ja kunpa tämä kaikki auttaisi. tämä on niiiiin vaivalloista. ja ainiin, sorruin eilen varastamaan kämppikseltäni 2 kpl meetwursti-siivuja. ja tänään yhden. en edes oikeasti pidä siitä. en vain voinut olla maistamatta. se tuntui niin houkuttelevalta.
nukkumaan, koska päätin etten valvo 23.59 jälkeen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

"ensimmäisen kerran kaupassa käydessäni tänään itsekurini piti enkä ostanut karkkia, joten palkitsin itseni siitäkin ja menin uudelleen kauppaan vain ostamaan karkkia" hahahaa kuullostaa NIIN tutulta! :D