perjantai 27. maaliskuuta 2009

ai niin ai niin ai niin :) vol.2

Kävin täällä äsken jo sekoilemassa. Kun olisi pitänyt kirjoittaa asiani, unohdin täysin mitä mielessä pitikään olla. Mutta nyt taidan muistaa mikä juttuni oli.

Tänään sen lisäksi, että
.pääsin sinne lääkäriin,
.sain rasvoja, joita kohta alan ensimmäistä kertaa levitellä (aikaisemman jo tosin huomasin että uusi Decubal-vartalovoide EI tuoksu hyvälle! blah. eikä muuta ole mukana),
.kävin elokuvissa (katsomassa elokuvan Marley&me, joka oli melko tylsä, mutta elokuvissakäynti yksin on aina kokemuksena niin kovin rentouttavaa),

--> kävin tänään Tampereen Elixiassa allekirjoittamassa sopimuksen, jonka mukaan kuntoiluni jatkuu 1.6.2009 (samalla hinnalla, jolla aivan ensimmäisen kerran siellä jäsenenä! joten JEEEE!! hinnan nousu olikin arveluttanut. nykyisin kuukausimaksu siellä hipoo 70euroa, mikä on aivan naurettavaa!!)

Se kiva juttuni oli siis se, että sain uutta virtaa siitä, että voin haaveilla kesäisistä tanssitunneista, juoksumatosta ja mahdollisista joogatunneista opinnäytettä tehdessä nyt kun sopimuksetkin on tehty!!

Kohta käynnistyy Daivobet-kokeiluni!
Olisi kiva kuulla muidenkin Daivobet-kokemuksia! Onko kyseinen rasva auttanut, miten nopeasti tulokset ovat alkaneet näkymään?
jotenkin kaikki rasvat vain epäilyttävät minua... .. onko tästäkään rasvasta lopulta hyötyä...

Usein jos jatkuva rasvaaminen ja epätietoisuus psorista lannistaa, mietin sitä viime kesäisestä valohoitokuurista sivutuotteena tullutta rusketusta!
en varmaan ole koskaan ennen viime kesää ollut niin tasaisesti ja kauniisti ruskettunut. auringonotto kun ei ole koskaan ollut mielipuuhaani. Nyt olen tosin alkanut toistella itselleni ajatuksissani miten auringonotto voisikin olla mahtavaa ajanvietettä ensi kesänä, jos sitten mielipiteeni hieman muuttuisi.

iu89 <-- siinä vielä terveiset kissaltani, joka päätti hypätä suoraan näppäimistölle!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,

hyvä kun sait sen Daivobet reseptin. Kyllä se normaalin psoriin auttaa, voin sanoa. Jo muutamassa päivässä läikät hiipuu, mutta psori muistaa eli ei välttämättä paranna. Olen kuitenkin saanut Daivobetillä jopa kokonaan häviänään läikkiä. Käytä hillitysti, eli ei tarvitse kauheasti sen kanssa läträtä. Kerta päivässä riittää. Ja kuurin jälkeen tarpeen mukaan. Daivobetistä on todellakin hyötyä. Se jos joku auttaa jos mikä. Mitkään ihmerasvat ei auta. Ja olisi sitten kiva kuulla miten sulla Daivobet auttaa...

Niin ja jos hyvää psorishampoota kaipaat niin Ducray Kertyol jelppaa päänahkaan eli apteekista saa vain tätäkin mutta ilman reseptiä. Kuurin jälkeen silloin tällöin. Kuivattaa nimittäin aika tehokkaasti jos käyttää mukaan säännöllisesti. Ducraylla on myös psorishampoo eli Kertyol S vaan jotenkin pidän tuosta pelkästä Kertyolista enemmän kun käyttää silloin tällöin. Ja kaikki tuotteet yleensäkin missä on salisyylihappoa jelppaa kun se auttaa ihon kuorinnassa.

Ja kissallesi terveiset! Olen muuten yhden kissan kummisetä kun kissaihminen olen.

Ja aurinkokin on nyt näkynyt ja heti sen päänupissä huomaa kun kasvojen psori helpottaa.

- HH -