lauantai 7. maaliskuuta 2009

kesä mielessä, pisteitä iholla.

nyt niitä taas ilmestyy päivittäin. sääressä on yksi jonka kasvua vain pitää seurata. mitäpä muuta sille voisi tehdä. ehkä haluaisin myrkyttää sen nuvisalilla, mutta olen hukannut sen purkin ja sitä hajua en juuri nyt edes kestäisi
ahaan on tullut pisteitä ja käsiin kuivia kohtia. tässä vaiheessa ajattelin meneväni lääkäriin vaatimaan valohoitoa.. mutta nyt kun tiedän, että täällä sitä ei saa ja seuraavaksi lähin kaupunki on 25 kilometrin päässä. (sekin niin pieni, että tuskin sielläkään valohoitoon on mahdollisuutta).
ja sitten seuraavat kaupungit ovatkin jo yli 50 kilometrin päässä.. joten mitäpä tekisin?
rasvoja löytyy jo ihan tarpeeksi, niiden takia lääkäriin ei tarvitse mennä.

olen varmaakin kolme viikkoa syönyt joka päivä karkkia, enemmän tai vähemmän.
ja muuten olen syönyt melko samalla tavalla kuin ennenkin, joten on melko selvää, että ihoni reagoi karkkiin, sen sokereihin ja lisäaineisiin.

stressi toki on myös lisääntynyt opinnäytetyön takia. olen silti nukkunut paljon paremmin ja mieliala on muutenkin parantunut.

olen aloittanut sen ensimmäisen hyvän karkkilakko-alun jälkeen tällä viikolla jo kolme kertaa karkkilakon uudestaan ja nyt todellakin aion pysyä päätöksessäni, tällä kolmannella kerralla.

kutittaa selkää, käsiä, jalkoja. pisteet tuntuvat ja niitä kutittaa!! ärsyttävää!
Tänään paistaa aurinko täysin siniseltä taivaalta ja päätin yrittää olla välittämättä typeristä pisteistäni, luotan siihen, että ne lähtevät kesällä. ja jos tilanne pahenee, toukokuussa kun muutan takaisin Tampereelle rynnin suoraan sille samalla lääkärille, jolla kävin viime vuonna ja itken jos en pääse valohoitoon!! tai sitten makaan joka ikinen päivä auringossa ja auringon olisi parasta myös paistaa koko kesän, joka ikisenä päivänä.

Ainiin, ostin apteekista Decubal-ihovoidetta. se on ihanan rasvaista ja se on auttanut jalkapöytieni isoihin läiskiin jo siten, että hilseilevä iho on vähentynyt. viime vuonna sain lääkäriltä näytekappaleita kyseisestä rasvasta ja viime viikolla löysin ne taas. tyhmää, kun iho tottuu rasvoihi. nyt tuntuu ettei apobase enää auta niin hyvin.
Decubalia ei saa ainakaan täältä kovin isossa purkissa ja pieni purkkikin maksaa enemmän kuin apobasesta monta kertaa isompi purkki. typeräää!!!!

no.. onneksi edes kevät näyttää edistyvän!
Toivottavasti aurinko paistaa muuallakin kuin täällä maalla!

Ei kommentteja: