lauantai 7. maaliskuuta 2009

ainiin...

unohdin kertoa että se sääressä oleva kasvava piste on tullut täsmälleen samaan kohtaan jossa oli isompi läntti vuosi sitten. iho on siltä kohdalta vielä hieman tummempaa ja piste tuli sen tumman osan ylä reunaan.

Paganohan väittää että psorilla on yhteyttä selkänikamiin. En muista täysin tarkkaan mutta Paganon kirjassa kehoitetaan käymään kiropraktikolla tarkistuttamassa selkänimamien asento vai mikä se nyt oli..
olen miettinyt tätä siitä lähtien kun luin kirjaa vuosi sitten. Olin autokolarissa noin puoli vuotta ennen ihokatastrofia, ja vaikka mitään vakavempaa ei käynyt sain kuitenkin melko vauhdikkaan tömäyksen ansiosta 2 viikon sairasloman ja selkäni ja käteni röntgenkuvattiin. Silloin kuvissa ei näkynyt mitään, käteni tuntuivat kuitenkin puutuneilta noin neljän viikon ajan ja niskani oli myös jäykkä noin kolme viikkoa.

Voikohan selkänikamilla tai niiden väärällä asennolla(?) olla yhteyttä psoriin?

Kiinnostaisi myös tietää onko muiden psorit vaihdelleet elämän aikana, esimerkiksi läiskäpsorista pisarapsoriin? Ja mahdollisesti takaisin?

Omat suuret kyynärpää-läiskäni ovat olleet poissa valohoidosta asti ja paikalla on melkein terveet kyynärpäät ja pisteitä ympäri kehoa. Kestäisin niin paljon paremmin ne karmivat kyynärpää-läiskät kuin pelon siitä että mihin seuraava piste iskeekään.

Kasvoistani onneksi sain sen yhden sitkeän pisteen katoamaan. Tai alue on vieläkin selvästi nähtävissä mutta ei se enää näytä psoripisteeltä!

Nyt lähden ostamaan uudet housut!! Tai ainakin etsimään sellaisia!

Ei kommentteja: