keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Sattuma

Olen ollut tänään hyvin iloinen. Kävin Tampereella, Hämeenpuistossa, ostin Eurooppalaiselta torilta kalliita herkkuja:


.älyttömän superhyviä oliiveita yrttimarinadissa
.jotain muita jättisuuria hyviä oliiveita
.ranskalaisen patongin
.aurinkokuivattuja tomaatteja


ja söin niitä äidin, mozzarellan, salaatin, teen ja jopa viinin kanssa.
Tai siis äiti söi kanssani näitä hyviä hyviä ruokia. Katsoimme sarjoja ja huomasimme miten mahtavan hyvin viini, joka vain sattui löytymään kaapista, sopi niiden yrttioliivien kanssa. 


Totuin kävelemään Barcelonassa joka päivä todella pitkiä matkoja. Kävelin poikaystäväni kanssa melkein joka päivä yli 5km. Ja myös todella monena päivänä yli 10 km. Luulen että useat, jotka ovat käyneet Barcelonassa ymmärtävät, että siellä vain tulee käveltyä hyvin paljon. Kyseinen kaupunki on yllättävän pieni, mutta silti jos kävellen on liikenteessä kävelyä vain kertyy paljon. (Olipa ehkä sekavasti selitetty.) 


Moni varmasti aina kävelee työmatkoja tms. päivittäin, mutta en minä ainakaan ennen. 


Yritän siis sanoa, että paluuni jälkeen olen kaivannut juuri sitä kävelyä ulkona, uusien (ja tuttujen) katujen katselua. Mutta koska Barcelonassa tuli käveltyä niin paljon, olin ja varsinkin jalkani olivat melko väsyneet palattuani Suomeen. Ja paluuni jälkeen olen levännyt, roikkunut netissä lukemassa blogeja ja yrittänyt järjestellä kaikkia tavaroita, jotka jätin lähtiessäni. 


Tänään kuitenkin otin kameran mukaan Tampereelle ja kuvailin kuin turisti. Se tuntui mahtavalta. Ja huomasin että, joku muukin oli tehnyt aivan tätä samaa, paikkana vain Helsinki.


Ja seuraavaksi sarjassa: Wow, tekoturismivalokuvauksen huippuja, olkaa hyvä! 


ps. pastellikynnet oli kokeilu Anttilasta! :)







Ei kommentteja: