torstai 7. heinäkuuta 2011

Ei enää psoriläiskiä päänahassa!!

Laitoin eloconia päähäni kolmena yönä peräkkäin ja ainakin nyt tuntuu, että läiskät katosivat. Otsassa yksi pieni läiskä, mutta taltutan senkin eloconilla vielä tänään.

Kolmannen yön jälkeen jouduin pesemään hiukset n. kolme kertaa ennen kuin elocon lähti täysin hiuksista.

Hemmottelin itseäni tänään Lushin kasvonaamiolla, koska kasvoni ovat kiiltäneet, kiiltäneet, KIILTÄNEET.
Aion vielä tänään mennä sohvalle makaamaan ja katsomaan Sex&theCity2-elokuvaa kurkkuviipaleita kasvoillani. Sen jälkeen iho on ah niin pehmeä, ja toivottavasti ei enää yhtään kiiltävä.

Ainiin, selkäkipuni on poissa. Ainakin siltä on tuntunut eilen ja tänään, mutta nyt istuttuani tässä koneen ääressä monta tuntia pelästyn pienintäkin pistoa selässä.
Vaihdoin työkengät parempiin ja luultavasti se on suurin syy kivun poistumiseen. Suuri apu oli myös kolmesta käynnistä kiropraktikolla.

Typerää vain etten näilläkään kerroilla muistanut kysyä minua hoitaneen kiropraktikon kantaa siihen että voisiko kiropraktiikka auttaa psoriasikseen. Paganohan on sitä mieltä että kiropraktiikasta voisi saada apua psorin hoitoon.

Olen syönyt tällä viikolla huonosti (karkkia, maitotuotteita, pizzaa, hampurilaisen, jossa tomaattia, perunoita ja ketsuppia sekä aivan liian vähän hedelmiä ja vihanneksia). Totta puhuen olen syönyt koko kevään liian vähän hedelmiä. Päätinkin, että saan tämän viikon syödä vielä huonosti, en kuitenkaan täysin holtittomasti.

Ja ensi viikolla ryhdistäydyn:
.syön pähkinöitä, manteleita, (papuja+linssejä)
.syön hedelmiä karkin sijasta
.juon enemmän vettä, en mehua
.syön säännöllisemmin ja teen ruokaa enemmän itse
.ihastun taas avokadoihin!

Nyt Sex & the Cityn pariin!!

Ei kommentteja: