perjantai 17. heinäkuuta 2009

aika menee töissä. työaika on kuuteen asti, jonka jälkeen pitää tehdä tilitykset ja muut työvuoron jälkeiset hommat. vaikka tietysti kovasti ilolla odottelen palkkapäivää, pitkät illat vievät mahdollisuuden päästä tanssitunneille. nyyh! tai oikeastaan mille tahansa elixian tunneille.
no valitsin torstain vapaapäiväksi, että pääsisin edes silloin tanssitunnille!

eilen, kun aurinko täällä taas paistoi, ja ehdin oikeasti taas istuskelemaan auringossa, tapahtui taas ihmeitä ihottumilleni. illalla suihkun jälkeen ihmettelin, että voiko aurinko todella noin nopeasti vaikuttaa. näytti siltä, että jalkapöydästäni oli ihottumaläiskä pienentynyt monta senttiä. tietysti siihen pääsee aurinko paistamaan aina kun on vähänkin niin lämmintä, että tarkenen avonaisilla kengillä liikkua ja aurinko paistaa. alan rakastaa vain enemmän ja enemmän aurinkoa ja kesää!

paljon ei ole mitään muutoksia tapahtunut muualla kehossani. käsivarressa yksi ikävä kohta on, mutta ehkä ehdin sitä vielä paahtaa auringossa.

en anna itseni oikein ajatella elämääni tällä hetkellä, koska jos siihen keskittyisin alkaisi se tuntua hieman tylsältä. rahaa, palkkapäivää ja rakastumista odotellessa.. haluan jo lopettaa tämän sinkkuuden, mutta en tiedä miten ikinä tapaan jonkun ihanan miehen, koska
.en ollenkaan viihdy baareissa,
.aktiviteettini ovat sellaisia etten niissä paljon tutustu uusiin ihmisiin
.työpaikalla käy vain.. no sellaisia, jotka ovat jo perheensä perustaneet..

jostain treffit minulle kiitos!!

Ei kommentteja: