torstai 11. joulukuuta 2008

paha peruna

Söin eilen koululla jouluruokia (nam). Ja erikoisen suuren määrän perunalaatikkoa. Illalla rasvasin mahaani ja huomasin mahan molemmilla sivuilla yhteensä noin 5 pistettä. Ne tulevat nykyisin pieninä pehmeinä punaisina n.3mm läikkinä, ja jos niihin ei reagoi mitenkään, joskus ne katoavat, ja joskus ne saattavat muuttuvat kovemmiksi ja vain pysyvät siinä.
Niitä on syksyn aikana tullut aikaisemminkin silloin kun olen syönyt perunaa hieman enemmän, joten nyt voin todeta, että peruna on pahin ruoka-aine minulle. Muista ruoka-aineista en ole huomannut näin nopeasti muutoksia.
Jossain vaiheessa, kun olin syönyt paljon ketsuppia muistan miettineeni silloin, että onkohan tämä piste tullut siitä, mutta en osaa siitä tarkemmin sanoa kun en ole sen jälkeen syönyt ketsuppia.

Kannattaa siis kokeilla edes perunan korvaamista vaikka riisillä, täysjyväpastalla tai isolla salaattiannoksella, jos ei halua radikaalista muuttaa ruokailutapojaan.
Usein kun koulussa on perunaa+jotain lisuketta, otan sitä lisuketta ja perunan tilalle vain vähän enemmän salaattia. Eikä se enää edes tunnu mitenkään oudolta.

Rakastan ihoani tällä hetkellä. Matkalla tuntui siltä, että rusketun eri tavalla kuin ennen. Haluaisin ajatella, että valohoitojen takia en pala enää niin helposti ja rusketun vain kauniisti. En tiedä voisiko se olla totta, että valohoito voisi vaikuttaa tähän.
Mutta matkalla tuntui siltä, että auringossa olon jälkeen iho vain ruskettui, eikä mennyt sillä tavalla punaiseksi kuin ennen. Enkä siis tarkoita punaisuudella palamista, olen aina tarkka siitä etten pala.
Pidän myös siitä miten pehmeältä ihoni tuntuu ja tällä hetkellä olen todella todella onnellinen ihostani. :)

Ei kommentteja: