maanantai 5. toukokuuta 2008

maanantai

Toivoa on jos on vain äärimmäistä mielenlujuutta!

olen alkanut ottaa selvää valohoidosta.
viikonloppuna ja vappuna istuin paljon auringossa ja olen taas alkanut käydä lenkillä.

olen myös lukenut muutamista eri paikoista, että paastoaminen voisi puhdistaa ihoa. siinä ainakin tarvitsisin mielenlujuutta. haluan saada nämä pisteet pois!!! Olen niin kypsä. en jaksa tätä enää, mutta koska on pakko, päätin että teen tämän taas kunnolla. kerään taas lisää tietoa ja alan taas noudattaa tätä viimeisen päällä tarkasti!!!! karkkia en ole syönyt viikkoon, maitotuotteita kahteen päivään, tänään otin yliannostuksen kalanmaksaöljyä, yäk. ja viikonloppumatkalta tein taas manteli- ja muita pähkinähankintoja.

Viikonloppuna satuin erään kaupan edustalle, missä mitattiin vartalon koostumusta. Lihaskuntoni on liian heikko ja kehossani on nestettä liikaa, ja saan proteiinia liian vähän. tai jotain sellaista. painoindeksini 22,9. hmmmm..

ongelma on syöminen. syöminen on ongelma. en jaksaisi miettiä sitä, tätä näin paljon. mietin jo tämän bloginkin poistamista. vähentäisiköhän se tämän asian miettimistä?!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä todellakaan poista tätä blogia..!:) mun mielestä on mielenkiintoista tietää miten eri ihmiset painii tämän saman taudin kanssa, ja eri ihmisillä tehoaa erilaiset "hoidot". Mulla ainakin parhaiten toimii aurinko, paljon vaan kesällä pihalla niin läiskät lähtee, samoin talvella etelässä:) voimia sinne!

Anonyymi kirjoitti...

Itselläni aurinko auttaa. Käyn kolmesti viikossa valohoidossa ja ainakun paistaa pakottaudun pihalle aurinkotuoliini. 2 viikossa psori kun näkymätön. Itse en vältä kun tomaattia. Ja syön kaiken maailman omega 3, seleenia, sinkkiä jne.

Ja älä ihmeessä poista tätä blogia, luen kaikki juttusi. Itse kirjoitan joskus jotain psoristani aspire.vuodatus.net sivulle.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Maria, kaipaan jo nyt sun juttujas, älä ihmeessä lopeta tätä ! Oletko muuten kokeillut sitä uutta lääkevoidetta, Daivobet ? Minäkään en ole käyttänyt niitä kortisoneja, kun ei ne mitään auta, mutta eilen aloitin tuon Daivobetin käytön. Siinä on mm d-vitamiinia ja kalsiumia, sairaan kallista, mutta katotaan nyt tepsiikö. Olisi niin ihana pitää vielä lyhyttä hametta tänä kesänä. Jaksamisia Sinulle !

Anonyymi kirjoitti...

Hei, haluan vaan kertoa että tuota Daivobet rasvaa kannattaa ehdottomasti kokeilla. En meinannu oikein uskoa kun tulokset näkyivät jo ekan käyttökerran jälkeen ja nyt 8 kerran jälkeen olen jo vakuuttunut että vielä ne "hamekelit" koittavat mullekin tänä kesänä ! Tsemppiä ja aurinkoa kaikille !

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että löytyi Blogi, joka käsittelee psoriasista. Itselläni psori on ollut yli kymmenen vuotta koko päänahan alueella, se on pysynyt ihan siedettävällä mallilla erään reseptilääkkeen ansiosta. Tämän vuoden kevät on kuitenkin ollut hyvin stressaava ja sen myötä psori on muuttunut tosi tosi paksuksi ja näkyvämmäksi hiuksien alta, pääasiassa päälaelta, mikä on ennen ollut oireettominta aluetta. Psorin paksuuntumisen myötä olen alkanut menettämään paljon hiuksia, hiuksia lähtee tukottain jos irroitan kammalla tai kynsillä hilselauttoja. Tuntuu ettei tähän auta mikään ja koko kesä kuluu hukkaan tästä huolehtiessa.

Haluaisin kokeilla tuota Daivobetia, mutta se on reseptilääke ja YTHS:n ihotautilääkärille pääsisi vasta elokuun lopulla. Kuulin, että sitä voisi ehkä ostaa Virosta ilman reseptiä. Kiva kun koko kesän palkat menee vain eri lääkkeden testaamiseen. Toivottavasti ensi kesänä elämässä olisi enemmän ilonaihetta.

Jaksamisia kaikille psorin kanssa taisteleville!