torstai 29. toukokuuta 2008

aurinko taas

vietin eilen auringossa muutamia hetkiä, en tiedä tarkalleen miten kauan ulkona olin. tein samalla töitä ja istuskelin kädet paljaina auringossa. tänään pisteitä käsivarsissa on paljon vähemmän ja kädet muutenkin tuntuvat paljon sileämmiltä.
Ihanaa miten aurinko auttaa. Tänäänkin olisin halunnut vain istua auringossa ja kirjoittaa yhtä typerää raporttia mutta oli pakko tulla tietokoneelle tekemään sitä.
Toivo lisääntyy, että terve iho pääsisi kohta vallalle!!!

Nyt olen lähdössä harrastamaan joogaa!! Pidän siitä paljon ja se on parasta liikuntaa veriryhmäkirjankin mukaan A-veriryhmälle, eli minulle!!! aaaah ihana rentoutus!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä mainostin sitä Daivobet rasvaa täällä aiemmin.Nyt kun iho oli just parantunut niin että ajattelin että voisin jollain itseruskettavalla himmentää läiskistä jääneitä isoja ruskehtavia arpia ja sitten ilkeisin jo laittaa lyhyempää hametta päälle, niin eikös osa äitynyt uudelleen ja taas on mansikat toisessa nilkassa. Lekuri on taas torstaina. Voih

Anonyymi kirjoitti...

no höh. harmi ettei se sitten auttanutkaan. toivottavasti täällä suomessakin aurinko tulisi jo pilvestä ja paistaisi pois meidän läiskät!