sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

banaanikakku ja smoothie

Tänään sorruin:
.napostelemaan banaanikakkua
.ostamaan 4 palaa lakritsia (2. palan jälkeen ne kuitenkin alkoivat maistua hirvittäviltä, joten lahjoitin ne siskolleni)
.syömään halvaa aivan liikaa. (päätin, että halva voisi olla karkin korvikkeeni, mutta tiedän, että jos sallin sen itselleni en kuitenkaan hallitse himoani ja syön sitä koko purkin kerralla, kuten tänään tein)

Päätin kuitenkin että lauantai saa olla sortumispäiväni, jos sellaisen tarvitsen. Silloin annan itseni syödä vapaammin.

[Lääketieteen isä] Hippokrates sanoi: "Olkoon ruokasi myös lääkkeesi ja lääkkeesi myös ruokasi".

Helsingin sanomien uusimmassa kuukausiliitteessä oli juttu miten geenit voivat vaikuttaa ruokamieltymyksiin ja miten joitain inhoamiaan ruokia voi opetella syömään. Näinä kalanmaksaöljyisinä päivinä luin artikkelia aah, niin lämmöllä.

Lisäsin linkkejä!
Niistä mielenkiintoisin on goneraw
sivu, jossa on foorumi täynnä ihmisiä, jotka jakavat green smoothie ohjeita. Toki sivulla on muitakin reseptejä, mutta smoothie-innostus oli niin mukaansatempaavaa, että päädyin ostamaan jo aineita omaa smoothietani varten: montaa eri salaattia, banaaneita, vadelmia, omenoita, vielä täydellisen terveyden takia haluaisin flaxoil:ia, eli ymmärtääkseni pellavansiemenöljyä tai vain pellavaöljyä, mutta pärjätköön nyt ensimmäinen smoothieni ilman sitä.
Huomenna aion siis tehdä aamiaiseksi ihan ikioman smoothien!!

Ei kommentteja: