torstai 6. syyskuuta 2012

Muutama linkki psori-videoihin!

Katso tämä ja sitten tämä!

Olisiko muilla ravintovinkkejä? Mikä auttaa mikä pahentaa. Olen todella kypsynyt siihen ajatukseen että syksy tulee ja samalla tulee psoriläiskätkin takaisin. Minulle niin on käynyt muistaakseni joka syksy. Haluan muuttaa asian kohdallani. Aion taistella!!!

5 kommenttia:

Melian kirjoitti...

Minnuukin masentaa ja vituttaa, kun olen varma, että täplät tekevät paluun. Tosin tämä on vasta ensimmäisen sairasvuoteni loppua; en ole vielä elänyt edes kokonaista vuotta psoriaatikkona, joten saa nähdä, mitä tuleman pitää.

Tsemppiä taisteluusi!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kävin lukemassa blogiasi ja todellakin alan lukemaan sitä :) Kärsin itse atooppisesta ihottumasta ja näiden kanssa on joskus todellakin hankalaa.

www.atoopiko.blogspot.fi

Anonyymi kirjoitti...

Olipa kiva löytää tää blogi!! Tässä istun päästä varpaisiin rasvattuna sohvalla ja lueskelen tätä :) Aika kurjaa herätä 2h ennen töihin menoa rasvailemaan ja oottelemaan rasvan imeytymistä, että pystyy jotenkuten ilman kutinaa olemaan MELKEIN koko loppupäivän :( Voihan syksy..tää on aina tätä samaa!! Mulla kanssa ollu psori koko elämäni ajan, eli ens kuussa 25 vuotta ;) Eikä tähän kyllä koskaan totu..huoh!! Tsemppiä sinne kauheesti :)

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko sinulle spostia? Mielelläni vaihtaisin ajatuksia sitä kautta.

maria kirjoitti...

Hei,

Tässä sähköpostiosoitteeni: healing.maria (a) gmail.com

Mielelläni minäkin otan sähköpostia vastaan! :)