maanantai 21. maaliskuuta 2011

Kutittaa

käsiä kutittaa, kutittaa, rasvaaminen ärsyttää, kutittaa sattuu kutittaa.

lisää karkkia, suklaata, sokeria, lisää karkkia karkkia karkkia. jäätelöä, ben&jerryä, lisää sitä karkkia.

kutittaakutittaakutittaa.sattuu kutittaa. ärsyttää!

valohoitoa tulossa. vaikka 600kertaa, en lopeta ennen kuin kutina loppuu, en kestä rasvausta. en jaksa rasvata jokaista pistettä, ne vain lisääntyvät.

kierre: syön karkkia -> kutittaa -> ajattelen että tarvitsen jotain hyvää kun kutittaa koko ajan -> lisää karkkia -> kutittaa enemmän-> lisää karkkia -> kutittaa!!

perjantaina alkaa valohoito! tuntuu, että se on helppo ratkaisu, kun tahdonvoimani ei ole niin järin suuri. mutta karkinsyönnin aion lopettaa. aion. aion.aion.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Maria!
Miksi ihmeessä syöt sitä karkkia kun se ihan selkeästi ei tee hyvää?

maria kirjoitti...

niinpä. en tiedä miten siihen jää niin pahasti koukkuun.
ehkä kaikki alkoi siitä kun söin täydellisen Stockmannilta ostetun laskiaispullan. sitten söin toisen ja kolmannen ja neljännen ja sitten kai vielä viidennen ihan vain sen oikean laskiaisen kunniaksi.
en siis samana päivänä, vaan ehkä puolentoista viikon aikana.

eilen päätin lopettaa karkin syönnin.oikeasti!
tänään söin hedelmiä, (ainakin yhden omenan.)ja kohta syön banaania.

viime viikolla muistin vasta sen jälkeen, kun olin ostanut karkit, että ei pitäisi. sitten yritin olla syömättä, mutta en tietenkään onnistunut.
puolustukseni on se, että syön vähän kerralla. en kokonaisia karkkipusseja kerralla.

mutta silti lopetin.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Uskon että kutina loppuu sitä muka kun sokeri vähenee :) Itse pidän karkkipäivän kerran viikossa, silloin syön suklaata tai jäätelöä tai pullaa jos huvittaa ja ihan hyvällä omatunnolla. Arkipäivisin keskityn hedelmiin, vihanneksiin ym... Pienempi pahe on karkkihimo kuin kamala kutina ja ihottuma, eikö niin? :) Ihan varmasti onnistut!!!

Anonyymi kirjoitti...

Moi.
Töissä ollessani löysin sattumalta blogisi, luin tarinoitasi pikaisesti, ne kuulostivat niiiiin tutulta. Kunhan pääsen tänään kotiin luen kaikki juttusi tarkasti. Olen itse sairastanut psoria vajaa 10 vuotta tauti puhkesi yrittäjän kovan stressin myötä.

Zemiä Maria, toivoo Hara

ps. olen juuri lukemassa VOITA PSORIASIS kirjaa ja olen aloittanut muuttamaan ruokavaliooni. mm. karkit olen jättänyt pois lähes täydellisesti (...silloin tällöin suklaata) ja olen siitä kyllä jotain saanut apua.